*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΦΙΝΑΛΕ για τα τμήματα υποδομής

Με  μαμάδες εναντίον junior/bambini μπαμπάδες εναντίον παιδικού/προπαιδικού και  ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες και ολοκληρώθηκαν οι φετινές υποχρεώσεις η ακαδημία ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού.
Η γιορτή τελέστηκε χθες Σάββατο 27 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο γήπεδο Δημήτριος Σαμαράς στην περιοχή Τσούκες.
 Οι μικροί πρωταγωνιστές και πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν δυνατή μουσική πλούσιο μπουφέ άφθονη μπύρα και αμέτρητα σουβλάκια προσφορά από τους καταστηματάρχες κρεαταγρορά Δρυμού Χατζηπαραδείση Βασίλη και κρεοπωλείο ντελικατέσσεν Διαμέλα Θανάση.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό προς τον κόσμο ο Γραμματέας του συλλόγου κ Καρατζιάς Ευάγγελος  και στην συνέχεια οι προπονητές κκ Χρήστος Καλλιφούλης και Τηλέμαχος Κούρτας αποζημίωσαν με μετάλλια συμμετοχής τα παιδιά ενώ η υπεύθυνη της ακαδημίας κ Βάσια Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση απένειμε τα διπλώματα συμμετοχής της ποδοσφαιρικής χρονιάς που μας αποχαιρέτησε. 
Παρόν σε μία εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Ωραιοκάστρου κ Ευάγγελος Καραστερίου, όπου στον σύντομο λόγο του κάλεσε τους παρόντες φίλους  και γονείς να στηρίξουν το σύλλογο και την προσπάθεια ανασυγκρότησης του. 
Το κερασάκι στην τούρτα για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά ήταν το καθιερωμένο διπλό ανάμεσα σε μαμάδες και παιδιά των τμημάτων bambini/prejunior/junior που έληξε ,αλλά μικρή  σημασία έχει το σκορ.
Όσο για το παιχνίδι ανάμεσα σε παιδικό/προπαιδικό και μπαμπάδες εξελίχθηκε  σε …μαραθώνια τραγωδία. Τελικό σκορ στο 157 λεπτό πάντα του πρώτου ημιχρόνου , γιατί τόσο κράτησε για να ισοφαρίσουν σε 2-2 οι μπαμπάδες. Τελικός απολογισμός του ντέρμπυ , δύο μπαμπάδες με εξάρθρωση σπονδύλων, ένας με τραύμα στην πλάτη και 3-4 να αποχωρούν από το γήπεδο δηλώνοντας ότι από αύριο θα ασχοληθούν με άλλα αθλήματα όπως σκάκι η ντάμα !! Με το τέλος της εκδήλωσης προπονητές και αθλητές αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού στον ίδιο χώρο για το Σεπτέμβρη.


 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου