*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Με φιλικά ...σουβλάκια έκλεισε η χρονιά !!


Άλλη μία χρονιά στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΜ ανήκει στο παρελθόν. Εύκολα η δύσκολα τα παιδιά μας, μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους για μια φορά ακόμα .
Δόξα Δρυμού και ΑΣ Νεάπολης μοιράζονται την ίδια βαθμολογική θέση με 34 βαθμούς αφήνοντας πίσω τον Κεραυνό  Αγίου Παύλου με  33 και την Ρεαλ του ομιλου κατά τον κ Κουτουνίδη ,ΠΑΕ Τερψιθέας  Ευαγγελίστριας  με 32 βαθμούς 
να υποδέχεται   με πλεονέκτημα έδρας την Νέα  Γενεά  Ασβεστοχωρίου με  31
και την ΄΄πεσμένη΄΄Νίκη Νεοχορούδας


Τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. 

Και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η νέα όποια διοίκηση αναλάβει τα ηνία της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Είναι πρωτεύων και  σημαντικό. Και  όλοι οι υπόλοιποι παλαιοί και νέοι να αγκαλιάσουμε πάλι αυτή την προσπάθεια .











 Να γυρίσουμε στο γήπεδο και μεις και τα παιδιά μας .Τώρα όμως να ευχαριστήσουμε τον γυμναστή της ομάδας και προπονητή των τμημάτων bambini,prejunior και  junior Μάκη Κούρτα τον αρχηγό της ομαδας Διαμέλα ,τον Τσαπαρίδη, τον Χατζηλασκαράκη,τον  Μαστορόπουλό ,τον Μουμούρη,τον Μητρακούδη,τον Νέτσικα,τον Ταουκτσή,τον Αβραμίδη, τον Ευθυμιάδη, τους αδερφούς Κοσμούδη  Παντελή και Τηλέμαχο,  τον Κουτσουτή, τον Χρυσοστομίδη , τον χρήστο τον Κούρτα και του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά τον Βάσκο,τον Χατζηκαλλία ,τους έφεδρους αλλά πάντα έσο έτοιμους Βαγγέλα Σ,Τσαπαρίδη Αντώνη,Λαζαρίδη Σ και Σπυριδωνίδη Σ και  φυσικά την ψυχή του γηπέδου τον Χρήστο!!



Για όλους αυτούς έκανε BBQ στο γήπεδο ο προπονητής της ομάδας  την Τετάρτη να τους ευχαριστήσει για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στην διάρκεια του πρωταθλήματος και χθες σειρά είχε η διοίκηση της Δόξας .
Στο συγκινητικό και γεμάτο παλμό και ανάμικτα συναισθήματα λόγο του Γ.Γραμματέα της ομάδας κ.Καρατζιά δάκρυσαν και οι… πέτρες .
Λόγια καρδιάς που δύσκολα θα ξεχάσουν οι παριστάμενοι.
 (Το χιούμορ κ Βαγγέλη κάνει καλό στη ζωή μας )
Μπράβο σε όλους και καλό καλοκαίρι !!



Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν με περίσσιο χιούμορ την απάντηση τους στον προπονητή της Νέας Γενεάς Ασβεστωχωρίου στα ειρωνικά σχόλια περί Μπαρτσελόνας του ομίλου !!

2 σχόλια: