*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Φιλοσοφία και σκοπός

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για βελτίωση των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών. Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. οι Ακαδημίες παίζουν πρωτεύοντα ρόλο .
Η σημασία που δίνουν οι ευρωπαϊκές χώρες στους μικρούς ποδοσφαιριστές είναι τεράστια και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε χρόνο νέοι ξεπροβάλουν να αγωνίζονται στις πρώτες ομάδες των πρωταθλημάτων της Αγγλίας,Γερμανίας, Ισπανίας κ.τ.λ.

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η Δόξα Δρυμού που χρόνο με τον χρόνο καθιερώνεται στις συνειδήσεις του φίλαθλου κόσμου και αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στον χώρο.
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1953 και στα 59 χρόνια της ζωής του πρωταγωνιστή αδιάκοπα στα πρωταθλήματα της Α και Β κατηγορίας Θεσσαλονίκης .

Το αύριο της Δόξα Δρυμού κρύβεται αναμφισβήτητα μέσα στα ίδια του τα σπλάχνα. Στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, την επιμέλεια  έχει η καθηγητρια φυσικής αγωγής κ Βάσια Χατζηπαραδείση-Χατζηπέτρου η οποία είναι πρώτα από όλα παιδαγωγός και οι Τηλέμαχος Κούρτας επίσης καθηγητής φυσικής αγωγής και ο προπονητής Χρήστος Καλλιφούλης,άνθρωποι της ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας. 

Χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες, η Ακαδημία έφτασε σε υψηλό επίπεδο, έχει οργανωθεί στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων και αυτό το βεβαιώνει η φιλοσοφία της, η οργάνωση της, ο επιστημονικός προγραμματισμός των προπονήσεων των τμημάτων των παιδιών, οι εγκαταστάσεις της, οι δραστηριότητες της, η ραγδαία αύξηση συμμετοχής των παιδιών.

Το μέλλον και η Δύναμη του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι οι Ακαδημίες της Δόξας Δρυμού.

Σκοπός της Ακαδημίας είναι η δημιουργία μιας αθλητικής κυψέλης για όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ωραιοκάστρου και όχι μόνο. Οι στόχοι που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες των Ακαδημιών είναι επιγραμματικά οι εξής:

1. Υποδομή σε βάθος και προγραμματισμός
2. Αθλητές με ήθος
3. Άριστοι μαθητές
4. Η σωστή σωματική, κοινωνική και ψυχολογική ανάπτυξη των αθλητών της
5. Η αγάπη για την ομάδα το άθλημα .

6. Η πλαισίωση της ανδρικής ομάδας και η οδήγησή της πάνω από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου